Support > Skicka fråga till Askås I&R AB

På den här sidan kan du ställa en fråga via e-post till vår kundtjänst.

Fyll i uppgifterna så korrekt som möjligt så kan vi snabbare och bättre behandla din fråga. Uppgifter markerade med * är obligatoriska.

Du är inte inloggad. Om du har registrerat dig tidigare är det en fördel om du loggar in först, då din fråga automatiskt kommer att registreras på din profil och det är enkelt för oss att behandla din fråga. Om du inte har en kundprofil är det enkelt att skapa en. Klicka här för att logga in eller skapa ny profil. Det går dock bra att skicka frågor utan att logga in genom att maila till support@askas.se.